Uncategorized

20 Eleganta cocktailklänningar från 1930-talet för att emulera och bära vid jul 2021

julen är praktiskt taget och i år planerar vi att gå alla gamla världsglamskam, vilket tar tillbaka de eleganta 1930-talet som en gång gungade scenen. Är det smink? Är det temapartierna? Eller cocktailklänningarna, som säger allt? Vad sägs om den sista, som har mycket mer betydelse, medan du tittar på andra sätt att göra din 1930 -talsmakeup!
[Läs också: Elegant Mesh -panelcocktailklänningar att bära vid din systers bröllop]

Källa: FashionGonerogue.com Vad definierade 1930 -talets vintage -cocktailklänningar?
Innan vi går ännu mer för att visa dig mycket mer av cocktailklänningar i vintage stil, skulle förstå lite historia och lära sig om 1930 -talets mode vara en lämplig sak att göra. Detta gör det enklare för dig att komma in i den känslomässiga aspekten av 1930 -talets mode, en era där depressionen förändrade modevärlden och för gott!
Källa: BlueVelVetvintage.comjean Harlow (Hollywood Diva på 1930 -talet) var modeikonen i Vintage Wear! Det vi såg på 1920 -talet var de vinklade och mycket raka silhuetterna och skärningarna, som accentuerade kurvorna för den fantastiska damen. 1930-talets saga var en firande av den kvinnliga kroppen, hennes sensualitet, hennes Wolverhampton Wanderers Tröja feminina sätt och romantiserade idén att vara en kvinna övergripande- flaunting en kröklig naturlig midja också.
Källa: Savvyseller.Cowith 1930 -talets cocktailpartyklänningar, man skulle märka att Hemlines var mestadels vid Shin eller vristen, med en högre touch som gavs när 1940 AS Roma Tröja -talet anlände.

[Läs också: paljettklänningar]
Källa: Glamourdaze.comrayon och inte siden användes mestadels när den fantastiska depressionen inträffade, och 1930 -talet var också känd som Golden Age of Hollywood och Big Bang -eran också.

Källa: Amazonaws.comit var en tid då pyts och kändisar lika flaunted glamorösa cocktailpartyklänning idéer i överflöd; Silver till metalltoner, autentiska till vintage och mer.
[Läs också: julfestklänning]

Källa: Tumblr.comin kom Madame Vionnet
Madame Vionnet var pionjären för “Figure smickrande cocktailklänningar”, gjord på 1930 -talet. Utseendet var Ladylike och Flowy, gjord av rayon och siden.
Källa: catwalkyourself.comDet var också klänningar gjorda av bomull och lätt, och ja naturligtvis gjorde de feminina blommor eller de djärva geometriska trycken också sitt märke på 1930 -talet.

Källa: Vintagedancer.Commost -klänningar hade fluffiga ärmar, tunna bälten och peplum -toppar
Källa: Pinterest.Com i slutet av 1930-talet skulle man märka cocktailparty-outfitidéer mycket mer med V-Necks (ganska vågiga då), snygga höftlinjer och lager av blossar också.
Källa: blogspot.com vad för att para dessa vackra klänningar med?
Cocktailklänningarna är bäst parade med hattar som är dekorerade med bågar eller blommor. Utöver detta kan utseendet uppnås med utsmyckade kroppar eller intrikat utvecklade midjelinjer. Bär alltid en hatt med en vinklad beröring och den borde ha basker eller breda brims.
Källa: Unique-Vintage.com När det gäller att bära skor med cocktailklänningar i vintage stil, fungerar kubanska klackar bäst, men du kan också bära T-remmar och Mary Janes också! För kvällsslitage är snörning av bandiga nummer för fötterna i metalliska toner haute! Men ingenting slår kiktå för fötterna!
[Läs också: Victorian Vintage -klänningar vi älskar]
Källa: ladysquare.comhair och smink
Heta röda läppar, Stade Rennais FC Tröja klaffflickor hår-do på 1920-talet på 1930-talet och inte för blankt smink för ögonen, men mörka kohl-rimmade fransar var normen då. Vi lämnar resten till dig för att lägga till nya detaljer när du dollar upp med eleganta 1930 -talets cocktailpartyklänningar.
Källa: etsystatic.com har kul!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *